ZVEZDE GRANDA: Nakon pet godina Karleuši je zahvalna na ovome

Ali danas je svjesna svakog surovog komentara, pa i rešetanja koje je takmičarka iz tima Ane Bekute doživljavala na sceni, a najzahvalnija je upravo Jeleni Karleuši koja je nije štedila u takmičenju, te joj je svojevremeno rekla da je igrala u štiklicama na ivici falša i da je kao paket seksi, ali da ima ponašanje prave kafanske pjevačice.

Pet godina nakon učešća u najgledanijem šouu, Nevena se osvrnula na oštre komentare koje je dobijala i priznala kako joj je to kasnije pomoglo u poslu.

-To me je i naučilo da budem bolja u budućnosti. Karleuša je ta koja mi je davala tako surove komentare, kao da skakućem na štiklicama (smijeh), svega i svačega je bilo, sve mi je komentarisala onako kako to ona umije i radi. Ona to možda ne upakuje baš tako da bude prijatno za uši gledalaca, naše porodice, možda i nas. Ja sam tad imala 16 godina, pa mi nije bilo pravo, ali je budila taj neki inat u meni da budem što bolja- prisjetila se pjevačica i otkrila na koji način joj je Karleuša pomogla.

-Ona mi kaže nešto loše, ja dođem kući i razmišljam, jer sam mlada i ne razumijem neke stvari, pa mi bude krivo, ali poslije kažem ‘Sad ću ja tebi da pokažem kako ću da budem bolja‘. Uvijek me je nakon toga i hvalila, tako da mi je dosta pomogla – istakla je Nevena.

Nakon završetka takmičenja posvetila se nastupima u klubovima i diskotekama i strpljivo čekala trenutak kada će da snimi novu pjesmu, što je nedavno i učinila.

–Trebalo mi je vremena da se pronađem. U takmičenju sam birala pjesme gdje sam mogla najbolje pjevački da se pokažem. Ali ljudi ne znaju da pjevam sve, da sam svestrana i trudit ću se da u budućnosti to i pokažem – istakla je Nevena.

(Ekspres.Ba)

Članak ZVEZDE GRANDA: Nakon pet godina Karleuši je zahvalna na ovome se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *