ZAMISLITE ŽELJU: Večeras, 4. januara nas očekuje najveća kiša meteora

Kiše meteora predstavljaju padanje zvijezda padalica, a 4. januara očekuje se kiša meteora Kvadrantida, jedna od najmoćnijih u cijeloj godini. Osim što nas na nebu očekuje zvjezdani vatromet, važno je i iskoristiti pozitivnu energju ovog dana.

4. januar je savršen dan za planiranje, pravljenje planova za budućnost i spisak želja. Potrudite se da ovaj, kao i svaki drugi dan, provedete u atmosferi ljubavi i sreće. Ovog dana će pasti od 100 do 200 meteora na sat, što je prilično mnogo. Biće to veoma lijep prizor, pa se može samo nadati da će vrijeme biti vedro i pogodno za posmatranja.

Brzina ulaska čestica asteroida, koji je izvor ovog toka, iznosi oko 41 kilometar u sekundi, što nije najmanji pokazatelj. S obzirom na strukturu i hemijski sastav čestica asteroida, moguće je predvidjeti mali sjaj meteora, pa je za bolji pregled i uslove posmatranja bolje otići na izlet van grada, gdje je vazduh čistiji, i nema uličnog svjetla.

Iskoristite dan tako što ćete se povezati sa svojom intuicijom, fokusirajte se na kreativnost i na stvari koje djeluju dobro na vas i na vaše okruženje. Posvetite se lijepim i dobrim djelima, onim koja mogu odjednom zagrijati više srca. Ovo je vrijeme snova za muzičare, umjetnike, pisce. Veliki uspjeh očekuje one koji će 4. januara nastupiti pred brojnom publikom.

Veliki uspjeh čeka sve čiji je rad povezan sa stalnim dijalogom ili učenjem. Bilo da treba da se obratite studentima, saradnicima, kolegama ili klijentima, 4. januar je savršen dan. Zato nemojte propustiti kišu meteora i večeras pogledajte u nebo. Čak iako ne vidite nijednu zvijezdu padalicu, opustićete um od opsesivnih misli i oči u gledanja u ekrane.

(Alo.ba)

Članak ZAMISLITE ŽELJU: Večeras, 4. januara nas očekuje najveća kiša meteora se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *