ZAHAROVA SNIMKOM ODBRUSILA AMERIKANCIMA: Svijet već zna ko sve vrijeme laže (VIDEO)

  •  Američki političari su lagali, lagali i lagaće, praveći planove za napad na civile širom sveta. Ovo je svima poznato – napisala je.

 Zapad pokrenuo rat protiv Ukrajine

Da je počeo „rat Zapada protiv Ukrajine“, poručio je poslanik Vrhovne rade Ukrajine iz stranke „Opoziciona platforma – za život“ Vadim Rabinovič.

Državni sekretar Kolina Pauel na Konvenciji UN 5. februara 2003. godine,  lagao je da nadapnu Irak.

  •  Ozbiljnost ovog trenutka može se uporediti sa ozbiljnošću prijetnje koju iračko oružje za masovno uništenje predstavlja svijetu. Bilo je potrebno manje od jedne kašičice sibirskog čira u obliku suvog spora u koverti da se prinudi zatvaranje Senata Sjedinjenih Država u jesen 2001. To je dovelo do toga da se stotine ljudi podvrgne hitnoj pomoći medicinski tretman i doveo do smrti dvojice poštanskih radnika, sve zbog sadržaja te koverte, iznosa koji sam naveo,  podsjeća Zaharova.

 

– Rat je počeo! Ali ga upravo Zapad vodi protiv Ukrajine! Sve što sada rade zapadni partneri u pogledu naše zemlje su davanje preporuka svojim državljanima da napuste Ukrajinu, povlačenje diplomata, odlazak investitora, obustava vazdušnog saobraćaja –to je jednako najmoćnijim sankcijama – napisao je Rabinovič na svojoj Fejsbuk stranici.

Prema riječima poslanika, ukrajinska ekonomija bi mogla da stane već od sledeće nedjelje.
Istovremeno, ukrajinski politikolog Aleksandar Lazarev smatra da je američki predsjednik Džozef Bajden spreman da „preda“ Ukrajinu Rusiji kako bi Moskva prestala da se zbližava sa Kinom.
On je za televiziju „Naš“ rekao da Amerikancima više nije potreban Kijev zbog promene spoljnopolitičkih smernica. Ako je ranije Vašington koristio strategiju Zbignjeva Bžežinskog za obuzdavanje
Rusije kao kontinentalne sile, sada je Bijela kuća usmjerena na borbu protiv Pekinga, smatra stučnjak. Kako kaže, Kijev sada pokušava da ode pod protektorat Velike Britanije.
Kijev i zapadne države u posljednje vrijeme izražavaju zabrinutost zbog navodnog povećanja „agresivnih dejstava“ Rusije u blizini granica Ukrajine. Rusija je u više navrata negirala optužbe Zapada i Ukrajine za „agresivna dejstva”, navodeći da nikome ne prijeti i nema namjeru nikoga napada, a izjave o „ruskoj agresiji” koriste se kao izgovor da se što više vojne tehnike NATO-a rasporede u blizini ruske granice.
Kako je ranije izjavio šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, Rusija ne stvara nikakve povode za konfliktnu situaciju oko Ukrajine. Prema njegovim riječima, Rusija ne isključuje mogućnost da histerija oko Ukrajine, koju raspiruje Zapad, ima za cilj da pokrije da Kijev sabotira Minske sporazume o Donbasu.
Svijet mora biti spreman da Rusija stvori izgovor za napad na Ukrajinu“, rekao je savetnik američkog predsednika Džejk Saliven.
Svijet već zna ko sve vreme laže. A oni koji su zaboravili kako Vašington „stvara predviđanja za napad“, neka pogleda govor američkog državnog sekretara Kolina Pauela na Konvenciji UN 5. februara 2003. godine.
Američki političari su lagali, lagali i lagaće, praveći planove za napad na civile širom sveta. Ovo je svima poznato.

Članak ZAHAROVA SNIMKOM ODBRUSILA AMERIKANCIMA: Svijet već zna ko sve vrijeme laže (VIDEO) se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *