VLASNICA ZAPALJENOG „RENDŽ ROVERA“: Policija je nasrnula na mog supruga, ne obrnuto (FOTO)

Ona tvrdi da nije tačno da je njen spuprug, Aleksandar Vasiljević napao policajce i da nije nikome prijetio, kako se to navodi u policijskom izvještaju.

– Nismo ni znali da je auto zapaljeno. Nisu nas ni obavijestili, iako su znali ko je vlasnik automobila. Slučajno sam pogledala kroz prozor i na parkingu ugledala tri policajca kako stoje pored automobila iz kojeg je šištao dim, pošto je prethodno požar i ugašen.  Moj suprug je izašao i upitao šta se dešava, nakon čega su oni nasrnuli na njega. Bez ikakvog povoda su ga odgurnuli na haubu automobila koji je bio pored našeg, nakon čega su ga priveli. Sve se janso vidi na kamerama video nadzora,  kazala je Petrovićeva.

Njen suprug je nakon pritvora pušten, a kako Petrovićeva navodi, nakon toga mu je zabranjeno da prilazi zgradi policije u Doboju.

– Ispitali su me i rekla sam na koga sumnjam da je zapalio „rendž rover“. Od tada nikaku informaciju nisam dobila o toku istrage, rekli su „da će me obavijestiti“.  Policija zna ko je to uradio, počinioci su snimljeni na video nadzoru. Oni su korumpirani, kazala je Petrovićeva.

Foto: Ustupljena fotografija

Kaže da paljevina „rendž rovera“ nije povezana sa njenim bivšim svekrvom, funkcionerom SNSD-a Obrenom Petrovićem.

– Prije godinu dana zapaljen mi je BMW, što takođe nije nikada riješeno, a vjerujem da policija dobro zna šta se tu desilo. Iako su mu dva auta zapaljena, nisam u strahu. Ne želim da kažem na koga sumnjam, radi se o ljudima iz prošlosti, navodi  ona.

Podsjećamo PU Doboj juče je saopštila da je zapaljen „rendž rover“ i da je muškarac prijetio policajcima prilikom uviđaja.

Foto: Ustupljena fotografija

– Izvršen je uviđaj a prema izjavi vlasnika pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 30.000 KM, naveli su iz PU Doboj.

Kako su naveli,  prilikom postupanja po navedenoj prijavi, na lice mjesta je došao A.V. iz Doboja, koji je upućivao prijeteće riječi policijskim službenicima te pokušao fizički da nasrne na njih te je uhapšen. On je uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

 

 

Članak VLASNICA ZAPALJENOG „RENDŽ ROVERA“: Policija je nasrnula na mog supruga, ne obrnuto (FOTO) se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *