Vertiv postaje najnoviji član Eurovent udruženja

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, postao je dopisni član Euroventa, evropskog industrijskog udruženja za klimatizaciju u zatvorenim prostorima, procesno hlađenje i tehnike rashladnog lanca namirnica.

PCPress.rs Image
Vertiv Adiabatic Freecooling Chiller Innovation Lab

Vertiv nudi rešenja za najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji data centri, komunikacijske mreže te komercijalni i industrijski pogoni s portfolijem proizvoda i usluga za napajanje, hlađenje te IT infrastrukturna rešenja koja se protežu od clouda do edge lokacija mreže. Kompanija je industrijski lider za klimatizacijska rešenja visokih performansi koja se koriste u kritičnoj infrastrukturi, uključujući komercijalna i industrijska rešenja za hlađenje s prilagođenim upravljanjem vazduhom, vazdušnim hlađenjem i evaporativnim hlađenjem krovnih DX jedinica, s indirektnim i direktnim evaporativnim hlađenjem.

PCPress.rs Image
Vertiv Thermal Management Lab

„Ponosni smo što smo postali dopisni član Euroventa, jednog od vodećih udruženja HVACR industrije koje takođe pomaže u sertifikovanju performansi naših IT proizvoda za hlađenje. Vertiv projektuje klimatizacijska rešenja više od 50 godina i prepoznat je kao najveći svetski dobavljač za tržište klimatizacijskih rešenja data centara. Pridruživanjem Evroventu, radujemo se zajedničkoj saradnji na razvoju novih rešenja za efikasne i održive sisteme s najnovijim standardima za okolinu i industriju u celosti,“ izjavio je Mario Scattolin, direktor Global Compliance dela kompanije Vertiv.

PCPress.rs Image

„U ime Euroventa sa zadovoljstvom možemo poželeti dobrodošlicu kompaniji Vertiv kao našem najnovijem dopisnom članu. S njihovim iskustvom u pružanju komercijalnih i industrijskih rešenja, veselimo se saradnji u zajedničkom oblikovanju budućnosti HVACR industrije. Kao dopisni član Euroventa, Vertiv će imati mogućnost da ostane korak ispred svih u razvoju i zagovaranju vrlo relevantnog zakonodavstva i standarda, promicanju interesa i inicijativa industrije, kao i smanjivanju trgovinskih i izvoznih barijera unutar i izvan Evrope. Članstvo takođe pruža mogućnost povećanja vidljivosti kompanije Vertv u industriji ostajući u kontaktu s ključnim akterima, inovatorima i stručnjacima iz cele Evrope i šire,“ rekao je Raul Corredera Haener, predsednik Euroventa.

The post Vertiv postaje najnoviji član Eurovent udruženja first appeared on PC Press.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *