VANREDNO OBRAĆANJE UEFA ZBOG ORLOVA: Fudbalska reprezentacija Srbije i ovo doživjela pred meč sa Brazilom!

Obično se UEFA u zvaničnoj formi obraća nacionalnim savezima ili kada je neki izbor predsjednika u pitanju, ili neki odlazak velikana, a najčešće do „običnog svijeta“ dopre kada se iz Niona oglase – povodom kazni zbog ponašanja publike.

Međutim, današnje obraćanje Saveza evropskih fudbalskih asocijacija, kako glasi pun naziv najvažnije fudbalske organizacije na „starom kontinentu“ je skroz u pozitivnom tonu.

UEFA je, naime, poželela uspjeh reprezentaciji Srbije protiv Brazila.

– Srbija: posljednji, 13. evropski predstavnik na Svjetskom prvenstvu 2022. Srećno, Orlovi! – poručili su iz UEFA putem zvaničnog Tviter naloga ove organizacije, koja na Mundijalu u Kataru ima tačno tih 13 predstavnika (uz Srbiju, to su još i Belgija, Vels, Danska, Engleska, Francuska, Nemačka, Poljska, Portugal, Holandija, Hrvatska, Švajcarska i Španija).

Podsjetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal „Novosti“, u čijoj sekciji „Katar 2022“ vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

Članak VANREDNO OBRAĆANJE UEFA ZBOG ORLOVA: Fudbalska reprezentacija Srbije i ovo doživjela pred meč sa Brazilom! se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *