Uz Huawei Mobile Services mogućnosti su neograničene

Huawei Mobile Services (HMS) već neko vreme predstavljaju revolucionarnu prekretnicu u poslovanju kompanije. U međuvremenu, sa pojavom najnovijih Huawei uređaja, HMS je znatno unapredio kvalitet i bezbednost pristupa najpopularnijim svetskim, ali i lokalnim aplikacijama.

PCPress.rs Image

Kroz najsigurniju privatnost podataka, podržanu kroz Sertifikat o međunarodnim standardima. ekosistem HMS servisa korisnicima donosi pametnije, brže i bolje neometano iskustvo digitalne veštačke inteligencije. Zapravo, brojka od 580 miliona aktivnih mesečnih korisnika s kraja 2021. (10% više u odnosu na prethodnu godinu) jasan je pokazatelj da Huawei AppGallery postaje jedna od vodećih platformi za distribuciju aplikacija u svetu.

HMS na svakom vašem uređaju

Izuzimajući rezultate sa teritorije Kine, zastupljenost AppGallery prodavnice aplikacija ima zapanjujući porast od 56% u odnosu na rezultate s kraja 2020. godine. Može se reći i da je njena sve veća popularnost zapravo u korelaciji sa proširenjem portfolija i najnovijim Huawei uređajima.

Ipak, doći do jednog takvog zadivljujućeg pomaka nije bilo ni malo lako. Pre svega, ogroman kvalitativni skok koji je u poslednje dve godine ostvario AppGallery vredan je svakog divljenja. Kako svakodnevno napreduje i razvija se, današnji AppGallery raspolaže svim aplikacijama koje savršeno jednostavno funkcionišu na najnovijim Huawei uređajima I odgovaraju na sve potrebe korisnika. Uz jedan takav trud, za tako kratko vreme, zapravo i ne čudi što je AppGallery u prve tri prodavnice aplikacija na svetu.

Tako od sada uz modele kao što su Huawei nova 9, Huawei P50 Pro i P50 Pocket korisnici mogu bez ikakvih smetnji uživati u svojim omiljenim aplikacijama. Primera radi, ukoliko svoj novi Huawei pametni telefon povežete sa FreeBuds 4 slušalicama, putem AppGallery prodavnice možete pronaći Deezeer ili Tidal i uživati u svojoj playlisti i savršenoj reprodukciji zvuka.

Kada je u pitanju dostupnost, HMS je integralni deo brojnih uređaja. Tako su svim korisnicima Huawei pametnih satova, uključujući modele serija Watch 3 i GT3, od sada brzo i lako dostupne omiljene svetske, ali i domaće, aplikacije, sa jasnim naznakama za dalje širenje. Uz to, tu je i Huawei MatePad 11, koji je sa implementiranim HMS servisom “zaokružen” u jedan od najboljih tableta na svetskom tržištu.

Huawei Mobile Services aplikacije

 Iz dana u dan, HMS aplikacije su sve popularnije među korisnicima širom sveta. Od jula 2021. godine, kada je Huawei lansirao HMS Core 6, pa sve do 31. decembra iste godine,  u sistem je integrisano više od 187.000 aplikacija, s tim da korisnici i dalje mogu koristiti preko million aplikacija dostupnih preko Petal. Pojačana bezbednost i olakšana dostupnost zadovoljavaju svačije potrebe, pa visoki kvalitet digitalne veštačke inteligencije, putem HMS servisa, korisnicima Huawei uređaja omogućuje ispunjen i beskrajno zabavan digitalni život.

Tako su HUAWEI AppGallery, HUAWEI Browser, HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI Themes, HUAWEI Music, HUAWEI Video, HUAWEI Reader, HUAWEI Petal Search, HUAWEI Petal Maps, HUAWEI Assistant i ostale HMS aplikacije postale sastavni deo miliona HMS korisnika. Uporedo sa njihovim nastankom, stvarane su i druge inovativne HMS aplikacije koje su, tokom prethodne dve godine, na svoju adresu privukle milionski auditorijum.

Među njima je i Petal Search koji je do sada pokrio više od 170 zemalja i regiona i podržava više od 70 jezika. Petal Search korisnicima pruža usluge pretrage u više od 20 vertikalnih domena, uključujući vesti, aplikacije, kupovinu, putovanja, zabavu i lokalne usluge. Korisnici mogu da istraže mnoštvo informacija putem teksta, vizuelnog ili auditivnog prikaza, koristeći najsavremeniju tehnologiju pretraživača.

Kompanija Huawei nastavlja sa nadogradnjom svog HMS Sistema, pa je s tim u vezi pokrenut Huawei Shining Star Program, sa ciljem da podrži programere u izgradnji ekosistema inovativnih digitalnih usluga za sve scenarije sa svim resursima, obukom i podsticajima, kako bi podstakli dalju inovaciju u razvoju aplikacija. Programeri su iskoristili ovu šansu na obostranu korist, pa je do sada predloženo preko 10.000 inovativnih HMS aplikacija.

The post Uz Huawei Mobile Services mogućnosti su neograničene first appeared on PC Press.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *