„USTALA JE CRNA GORA“: Nezadovoljni građani blokirali puteve

Blokade 17 saobraćajnica u 15 gradova Crne Gore u organizaciji DF, koje su počele u 18.30 časova, završene su oko 20 časova.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević poručio je da poslije blokade Crne Gore večeras nastupa i blokada Skupštine.

Knežević je istakao da imaju obavezu da brane Crnu Goru kao što su je branili preci.

– DF ostaje na braniku odbrane pobjede od 30. avgusta. Za razliku od drugih mi nismo izdali, ostali smo ono što jesmo, vjernici SPC – poručio je Knežević tokom blokada saobraćajnice u Zeti.

Jedan do lidera DF-a Andrija Mandić rekao je neće posustati da odbrane izbornu pobjedu, niti će se libiti borbe na ulicama, ni u institucijama.

– Ustala je Crna Gora, pobjeda se branit mora – rekao je Mandić na jednom od protesta u Podgorici.

On je naveo da predsjedavajući Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić iz DF-a neće dati priliku da se iza građana legalizuju izborna krađa i politička korupcija.

Na istom mjestu jedan od lidera Demokratskog Fronta Nebojša Medojević rekao je da narod očekuje „da ispune obećanja od 30. avgusta“.

Poslanik DF-a Jovan Vučurović rekao je da će protesti biti nastavljeni ako Građanski pokret URA nastavi sa pričom o manjinskoj vladi.

U podgoričkom naselju Donja Gorica, na jednoj od blokada koje je DF organizovao, Vučurović je rekao da protestima pokušavaju da „vrate parlamentarnu većinu u razum“, te da je današnja blokada samo protest upozorenja.

On je istakao da taj politički savez i njihove pristalice neće dozvoliti povratak lidera DPS-a Mila Đukanovića na vlast, kao i da će braniti izbornu pobjedu od 30. avgusta.

Gradonačelnik Budve Marko Carević poručio je večeras na blokadi saobraćajnica u Budvi da je ovo opomena svima kojima su bliže fotelje od izborne volje.

– Nećemo dozvoliti igre sa izbornom voljom – poručio je Carević.

Članak „USTALA JE CRNA GORA“: Nezadovoljni građani blokirali puteve se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *