Tri stvari po kojima se Motorola g200 izdvaja od konkurencije

Motorola g200 5G je trenutno jedan od najpristupačnijih telefona na tržištu sa Snapdragon 888+ 5G mobilnom platformom, i posebno je dizajnirana za korisnike koji žele premijum performanse po pristupačnoj ceni od 49.999 dinara.

PCPress.rs Image

Međutim, procesor je samo jedna od stvari koje Motorolu g200 čine odličnim izborom u srednjoj klasi, jer ovaj telefon donosi nekoliko noviteta koji čine da se ovaj telefon zaista izdvaja od konkurencije.

Snapdragon 888+ procesor

Brzina koju donosi Snapdragon 888+ zaista je neprevaziđena u poređenju sa onim što drugi telefoni nude u budžetnom segmentu i omogućava maksimalno uživanje u igrama i svom ostalom sadržaju koji možete poželeti na svom telefonu. Zahvaljujući moćnom Snapdragon 888+ procesoru, Motorola g200 donosi i najnaprednije wireless iskustvo.

PCPress.rs Image

Uz Qualcomm Snapdragon Sound možete da uživate u muzici visoke rezolucije, kristalno čistim glasovnim pozivima i zabavi bez ikakvog laga, uz minimalno trošenje baterije.

Displej

Snapdragon 888+ mobilna platforma donosi i moćne funkcije na 6.8” FHD+ Max Vision displej. Impresivno brzo osvežavanje ekrana od 144Hz čini igranje igrica, gledanje multimedijalnog sadržaja i surfovanje internetom izuzetno glatkim i bez ikakvih seckanja.

PCPress.rs Image

A sa 25% većim rasponom boja zahvaljujući DCI-P3 i HDR10 sertifikaciji, vaš omiljeni sadržaj dolazi u preciznim bojama, i poboljšanim kontrastom i osvetljenjem kako bi slika izgledala baš onako kako je zamišljena – vibrantno i živopisno.

Ready For platfroma

Za ljude koji su stalno u pokretu, ponekada je lepo povezati se na veliki ekran radi većeg komfora. Ready For platforma na najbolji način oslobađa svu snagu koju Motorola g200 5G u sebi ima kako bi korisnicima ponudila veću slobodu i fleksibilnost. Svestrana platforma omogućava vam da sadržaj na svom telefonu gledate na velikom ekranu. Što je najvažnije, izuzetno je laka za korišćenje – Ready For nudi brojne načine za povezivanje – kablom, bežičnim putem ili preko vašeg računara.

PCPress.rs Image

Uz Ready For, možete da povežete svoj telefon sa monitorom ili televizorom i dobijete slobodu da gledate omiljene serije na velikom ekranu i bez potrebe za dodatnim logovanjem na nalog.

The post Tri stvari po kojima se Motorola g200 izdvaja od konkurencije first appeared on PC Press.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *