TRI LICA UHAPŠENA ZBOG KOKAINA: Konzumirali drogu u ugostiteljskom objektu

Policijski službenici sinoć su prilikom racije u ugostiteljskom objektu u Ulici Živojina Mišića, u 23.35 časova zatekli lica čiji su inicijali B.P. i G.B. iz Gradiške da konzumiraju bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Izvršen je uviđaj, a izuzeti su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz ove uprave.

Policija je utvrdila da je drogu, koja je konzumirana, nabavilo i omogućilo za korištenje lice čiji su inicijali B.P, dok je lice čiji su inicijali S.D. iz Gradiške omogućilo njeno konzumiranje u ugostiteljskom objektu, nakon čega su sva tri lica uhapšena.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća, pratećih objekata i ugositeljskog objektana tri lokacije na području Gradiške koje koriste osumnjičeni i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, navodi se u saopštenju.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se protiv B.P. i S.D. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu omogućavanje uživanja opojne droge, dok je licu G.B. izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru – konzumiranje opojne droge.

(SRNA)

Članak TRI LICA UHAPŠENA ZBOG KOKAINA: Konzumirali drogu u ugostiteljskom objektu se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *