„TEŽE MI JE DA ZAPLAČEM, NEGO DA SE SKINEM“ Glumica Ivana Dudić o izazovima na snimanju

Danas golotinje ima više nego ikada igdje. Da Bog sačuva koliko je ima. Možda je uzbudljivo to skidanje glumca i glumice jer to nije normalna stvar. Što se mene tiče meni je to kao svaka druga scena. Ne predstavlja mi ništa toliko pompezno i “vau”, ako je napisano sa razlogom – rekla je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Ivana je potom dodala da joj je znatno teže da se skine pred muškarcem kada postoje emocije između njih, ali i da bi teže pustila suzu nego što bi se skinula pred kamerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

– Skoro sam to rekla u nekom intervjuu i stvarno je to tako. Mnogo je teže da se ogoliš emotivno, nego ovako. Bar meni kao glumici je tako. Kada treba da dam neku emociju, treba da se pročačkam i istražim nešto po sebi i mnogo sam više u strahu od toga od same golotinje. Da li će mi se viđeti celulit ili će mi biti zadnjica ovakva? Mnogo mi je teže da opravdam svaku suzu koju pustim pred kamerom nego da se skinem, odradim je kao svaku – istakla je glumica.

(Blic)

Članak „TEŽE MI JE DA ZAPLAČEM, NEGO DA SE SKINEM“ Glumica Ivana Dudić o izazovima na snimanju se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *