STANOJEVIĆ OCIJENIO: Biće drugačija utakmica od one u Pragu

Crno-bijeli sutra do 18.45 dočekuju češki tim u Humskoj, a u prvom meču ekipa Aleksandra Stanojevića slavila je 1:0.

  • Šta reći osim da sam ponosan na svoje igrače, ovo je 14. utakmica u sezonu Evropi. Imali smo razna očekivanja i vjerovanja na početku, ali su igrači iznijeli cio period i svaka im čast na tome. Sutra bi trebalo da uživaju sa navijačima. Biće drugačija utakmica nego u Pragu. Eliminaciona je utakmica, biće dosta rizika psoebno sa njihove strane. Sami smo sebi nametnuli pristisak prolaska dalje utakmicom u Pragu. Ulazimo jako i maksimalno, želimo da obradujemo naše navijače. Potrebna nam je njihova pomoć. Nadam se najboljem – rekao je Stanojević na koneferenciji za medije u Humskoj.

Jedno od pitanje za trenera Stanojevića je bilo koliko je 1:0 opasan rezultat pred revanš.

  • Svaki pozitivan rezultat je odličan. Dajte mi 2:0 i odmah ću ga uzeti, 1:0 je dobar rezultat. Sve je otvoreno. Oni su osvježeni, više će rizikovati, biće teška i neizvjesna utakmica – rekao je Stanojević, koji je upitan i da li očekuje da će rival promeniti stil igre u sutrašnjem meču.

 

  • Svaka utakmica je je drugačija. Imate plan, ali protivnik, teren, sitaucije vam određuju na koji način igrate. Oni su fizički dominanta ekipa, biće teška utakmica. Ne znam kako će ići, mi imamo plan. Možda će se otvroriti utakmica, bude šansi, brza su ekipa koja te dosta troši – istakao je Stanojević.

Poslije Sparte, u nedjelju crno-bijele očekuje 166. vječiti derbi protiv Crvene zvezde.

  • Nemamo luksuz da razmišljamo o derbiju, moramo da razmišljamo samo sutrašnjoj utakmici. Ne možemo da kalkulišemo. Momci su podigli standarde, ne mogu da im kaže nemojte da uđete 100 posto. Ne razmišljamo od derbiju – rekao je Stanojević i dodao da su sviigrači spremni za sutrašnji duel osim Ljubomira Fejse.

Defanzivac Nemanja Miletić rekao je da želi da ekipa samo prođe dalje.

  • Čeka nas teška utakmica, ne smije da nas zavara taj rezultat iz prve utakmice. Mene samo zanima samo prolaz, nije btino na koji način, već samo da prođemo dalje. Oni dolaze rastereći baš zbog te prve utakmice. Imali su i više odmora. Očekujemo težak meč, ali nadam se prolazu – rekao je Miletić.

(TANJUG)

Članak STANOJEVIĆ OCIJENIO: Biće drugačija utakmica od one u Pragu se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *