SLOVENAC OTUĐIO IZNAJMLJENU ŠKODU? O svemu obavješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca krivičnog djela „Utaja“.

Policijskoj upravi Banjaluka, 26.02.2022. godine oko 12,20 časova, od strane ovlaštenog lica samostalnog preduzetnika za iznajmljivanje automobila iz Banjaluke, prijavljeno je, da je lice N.P. iz Republike Slovenije, sklopilo ugovor o najmu za korištenje putničkog vozila marke „Škoda“.

Po ugovoru lice je trebalo vratiti vozilo do 21.02.2022. godine, što isti nije učinio do momenta prijave. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode iz policijske uprave Banja Luka.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, 26.02.2022. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala E.K. iz Prnjavora zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Naime, 25.02.2022. godine, od strane oštećenog lica, prijavljeno je, da mu je dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru, prišlo nepozanto lice i uputilo mu prijetnje po život i tijelo, što je kod oštećenog izazvalo osjećaj ugroženosti. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Članak SLOVENAC OTUĐIO IZNAJMLJENU ŠKODU? O svemu obavješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *