SAMARDŽIĆ RAZOČARAO PIKSIJA I SRBIJU: Tek treba da donesem odluku…

Činilo se da je Piksi uradio veliku stvar i ubjedio fudbalera Udinezea da obuče dres „orlova“.

Međutim, sam fudbaler „spušta loptu“ i ističe da tek treba da donese odluku za koju će reprezentaciju da nastupa. Inače, Samardžić ima pravo da igra i za Srbiju i za Njemačku, a na svom Instagram profilu je napisao:

– Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan – počinje mladi Samardžić i nastavlja:

– Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet. Ako ostvarim ciljeve i dostignuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman – napisao je Samardžić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Samardžić (@lakisamar10)

Podsjećanja radi, Piksi je juče bio više nego optimista po pitanju Samardžića, ali izgleda da su Njemci umješali prste.

– Što se tiče Samardžića iz Udinezea, naravno da sam bio u Milanu, ne da bih gledao Krunića, već Samardžića. Imali smo telefonski razgovor, gde sam mu objasnio koje su namere i želje, ali u razgovoru sam primetio da nije bilo dileme da će igrati za Srbiju ili Nemačku. Dogovor je da u sledećem ciklusu, ako bude nastavio da igra dobro, da tada bude na spisku da debituje za Srbiju, to je nešto sa naše strane što je trebalo da uradimo, na njima je da izaberu, jednu ili drugu stranu. To su igrači sa srpskim imenima i prezimenima, tu nemam dilemu.

Članak SAMARDŽIĆ RAZOČARAO PIKSIJA I SRBIJU: Tek treba da donesem odluku… se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *