RK „DEREVENTA“ SE POJAČALA: Opstanak je glavni cilj

Nakon lošeg jesenjeg dijela u kojem su završili na 11. poziciji sa samo sedam bodova, u klub su vratili iskusne Branka Mišanovića, Benija Škrgu, Stanka Stankovića i Danijela Božića.

Trener Milorad Bjelošević treba sad da uigra ekipu. Derventa je već nastupila na turniru u Apatinu, te odigrala dva meča sa premijerligašima. U posljednjem je Sloga slavila 36:28.

Miloš Trifunović je imao devet a Vladan Đurđević je dao gol manje. U redovima Dervente Goran Zemunović je dao osam, a Branko Mišanović šest golova.

– Odigrali smo već četiri utakmice u ovim pripremama i pojedini momenti mi daju optimizam, ali treba još vremena da se uigramo. Naravno naš prvi cilj je da popravimo svoju trenutnu poziciju u prvenstvu i da izborimo opstanak. Mislim da smo doveli dobra pojačanja i da uz kvalitetan rad na pripremama možemo da se nosimo sa svim članovima Prve lige Republike Srpske, te da ćemo na proljeće igrati puno bolje. Ovi mečevi sa premijerligašima nam daju jasnu sliku šta treba da popravljamo do starta drugog dijela prvenstva – istakao je Bjelošević.

(Srpskainfo)

Članak RK „DEREVENTA“ SE POJAČALA: Opstanak je glavni cilj se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *