RADONJIĆ PRED UNIKS: Čeka nas težak zadatak

Ruski tim trenutno je sedmi na tabeli sa skorom 13-10, dok je beogradski tim na učinku osam pobjeda i 14 poraza.

  • Radi se o kvalitetnom protivniku koji nije samo protiv nas pokazao kvalitet. U dobroj su formi. Individualno su izuzetno jaki, atletski takođe. Sigurno nas čeka težak zadatak. U krajnjoj liniji najavili su ambicije pred početak sezone, rekli su da napadaju Top 8. Naravno da su tako i ušli u sezonu i pokazali su to na mnogim utakmicama, uključujući i duel u Beogradu – rekao je Radonjić novinarima u hali „Aleksandar Nikolić“.

 

  • Mi smo u našoj situaciji koja se dogodila u januaru kada smo imali veliku pauzu van hale što je posebna problematika u ovom dijelu sezone. Maik Cirbes neće putovati, nadam se da će početi sa treningom sljedeće nedelje. Imamo određenih problema, naravno zbog pauze koju smo imali zbog svega, onda imamo i taj raspored koji zahtijeva specifičan način rada. Vidjećemo kakva je situacija u ekipi sutra pa ćemo donijeti odluku. Ono što treba reći je da nemamo ozbiljnih povreda, ali problemi postoje – rekao je trener crveno-bijelih.

Prvotimac Ognjen Dobrić rekao je da je ekipa Uniksa izuzetno dobra fizički i da je dominatna u tom smislu u odnosu na sve ekipe. „Moramo da nađemo način da odgovorimo na to, da igramo našu igru, da im čvrstom odbranom ne dozvolimo da se opuste u napadu i da igraju svoju igru. U Beogradu to nismo uradili i vidjeli smo kako se to završilo.

  • Imaju dosta dobre igrače poput Hezonje, Lorenca i Džona Brauna, cio tim igra dobro. Opasnost prijeti sa svih strana. Oni igraju kvalitetno svih 40 minuta i na to moramo da odgovorimo – poručio je Dobrić.

(TANJUG)

Članak RADONJIĆ PRED UNIKS: Čeka nas težak zadatak se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *