PUNE RUKE POSLA ZA GRANIČNU POLICIJU: Više lica uhapšeno prema potragama Interpola i sudova

Ovo lice kontrolisano je juče na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Šamac i predat je službenicima Policijske stanice Prnjavor, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici JGP BiH Kamensko, prije dva dana lišili su slobode državljanina BiH i Hrvatske Z.P. /66/ nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Livnu zbog krivičnog djela ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Z.P. je kontrolisan na ulasku u BiH na prelazu Kamensko i predat je službenicima Centra sudske policije u Kantonu 10.

Prethodno, službenici ove jedinice su 17. novembra lišili slobode državljanina Hrvatske čiji su inicijali D.M. /58/ za kojim je Interpol Tirana raspisao potjernicu zbog krivičnih djela pranje novca i prevara.

Ovo lice kontrolisano je na ulasku u BiH na prelazu Prisika i predato službenicima Sudske policije Suda BiH.

Službenici JGP BiH Dobrljin, 21. novembra lišili su slobode državljanina BiH čiji su inicijali J.Č. /54/ nakon što je ustanovljeno da je za njim MUP Unsko-sanskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

On je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Kostajnica i predat je službenicima MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Pripadnici Granične policije u Gradišci uhapsili su 20. novembra državljanina Hrvatske J.G. /55/ jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

On je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Gradiška i predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Granična policija BiH saoštila je da su njeni službenici na prelazu Brod 19. novembra prilikom izlaska iz BiH uhapsili K.Š. /23/, jer je utvrđeno da ovog državljanina BiH potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

On je predat službenicima Centra sudske policije u Posavskom kantonu.

Članak PUNE RUKE POSLA ZA GRANIČNU POLICIJU: Više lica uhapšeno prema potragama Interpola i sudova se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *