PUN MJESEC U RAKU: Dva znaka moraju da odlože potpisivanje bitnih ugvora, a jednom znaku prijeti raskid

Ovan

Akcenat je na porodici. Biće iznenadnih napetih situacija gdje će se očekivati od vas da odmah donesete odluku. Nemojte! Sačekajte da vam se slegnu misli, pa tek onda doneseite konačnu odluku!

Bik

Vama donosi konfuziju u mislima zbog retrogradnog Merkura. Zaista se suzdržite od konačnih odluka. Ako ste u prilici da prodajete nekretninu ili da potpišete ugovor, uradite to, ali tek poslije par dana od punog Mjeseca.

Blizanci

Donosi vam priliku za dodatnu zaradu ili za novi ugovor. Biće odlična prilika, ali konačni vaš odgovor neka bude poslje punog Mjeseca!

Rak

Vaš pun Mjesec u vama budi prelivanje osjećanja. Bićete ranjivi i emotivni pa je savjet da se sudržite krupnih riječi i obećanja. Sve ćete jasnije vidjeti kada prođe pun Mjesec.

Lav

Lavovi koji su u tajnim vezama sada mogu da budu otkriveni. Zauzeti Lavovi će se nesvjesno vraćati u prošlost što dovodi do burnih i neočekivanih reakcija, što će partner osjetiti i može doći do ozbiljnih svađa pa i do razlaza.

Djevica

Vama pokreće potrebu za druženjem pa možete da očekujete lijepe momente sa prijateljima kao i poziv za kraći put.

Vaga

Karijera je u fokusu. Vi želite sada odmah i sve. Ali polako – ipak kraj januara donosi nagradu za vas!

Škorpija

Samo bez bitnih i velikih odluka prije i par dana punog Mjeseca. Biće vam jako naglašena intuicija jer vam se pun Mjesec dešava u dvanaestoj kući horoskopa.

Strijelac

Vama se pun Mjesec dešava u osmoj kući pa će vam psiha biti veoma napregnuta i bićete jako osjetljivi. Pošto ovo znate namojte imati brze rakcije i nemojte se plašiti sami sebe. Sa druge strane ako očekujete neko nasljedstvo sada se sve završava u vašu korist!

Jarac

Burna dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Može se desiti i ljubav preko posla! Karijera kreće uzlaznom putanjom!

Vodolija

Ako ste planirali radikalne promijene u svakodnevnom životu kao i u išrani sada je pravo vrijeme za to!

Ribe

Može vam se desiti da se porodica umiješa u vaš privatni život. Zauzmite se za sebe i jasno odmah postavite granice. Takođe možete očekivati lijepu energiju od partnera, uživanje sa prijateljima i lijep šoping koji će vam jako prijati!

Članak PUN MJESEC U RAKU: Dva znaka moraju da odlože potpisivanje bitnih ugvora, a jednom znaku prijeti raskid se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *