PRONAĐENO TIJELO SA VEZANIM RUKAMA: Detalji smrti mladog poštara u Crnoj Gori

To je potvrđeno iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.
Tijelo, koje su prvo primijetili mještani u vodi, je pronađeno juče nešto poslije 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija.Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvijetlio.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 evra, koje su trebale da se podijele penzionerima.

Uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava.

Događaj se provjerava u dva smjera i za sada je rano i nezahvalno govoriti šta se tačno dogodilo.

Obdukcija je naložena i na taj način bi trebalo da se utvrdi kako je nastupila smrt.

– Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvjetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog – kazao je izvor iz policije.

Za sada, zbog niza nepoznatih stvari, policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvijetliti, imajući u vidu okolnost da je tijelo pronađeno sa zavezanim rukama.

Sa policijom sarađuje tužilac Višeg tužilaštva u Podgorici Ana Radović, prenosi N1.

Nakon nestanka, Stamatovića su neke njegove kolege – poštari u nedjelju tražili nizvodno pored korita rijeke Morače.

Za pretragu su tada angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte, uz službenike policije – Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada, prenosi Srpska.info.

Članak PRONAĐENO TIJELO SA VEZANIM RUKAMA: Detalji smrti mladog poštara u Crnoj Gori se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *