POLICIJA NA NOGAMA: Uhapšeno devet lica

Službenici Jedinice granične policije Orašje juče su uhapsili lice čiji su inicijali H.S. /35/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krivičnog djela krađa.

Lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Šamac i u toku dana biće predato nadležnom organu.

Na aerodromu Tuzla na letu za Berlin juče je uhapšeno lice čiji su inicijali S.S. /61/, jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krađe, te je predato službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Pri izlasku iz BiH u srijedu, 4. januara, na prelazu Orašje uhapšeno je lice čiji su inicijali S.I. /57/, jer je za njim Policijska stanica Tešanj raspisala potragu zbog teške krađe, te je predato tamošnjoj policiji.

Na graničnom prelazu Šamac u utorak, 3. januara, lišeno je slobode lice čiji su inicijali O.S. /32/ nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog teške krađe, te je predato Okružnom centru Sudske policije u tom gradu.

Službenici Jedinice Granične policije u Zvorniku su u utorak, 3. januara, lišili slobode ženu N.B. /59/ nakon što je utvrđeno da je potražuje zvornički Osnovni sud radi izdržavanja kazne zatvora.

Ona je kontrolisana na izlasku iz BiH na prelazu Šepak i predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Na letu iz Melmea na tuzlanskom aerodromu 1. januara uhapšeno je lice čiji su inicijali H.P. /29/ jer ga potražuje Opšinski sud u Gradačcu zbog teške krađe, te je predato službenicima Centra sudske policije u Tuzlanskom kantonu.

Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena je državljanka Slovenije čiji su inicijali L.N. /35/ za kojom je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci raspisalo potragu zbog krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja, te je predata službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Na graničnom prelazu Brod pri ulasku u BiH uhapšena su lica čiji su inicijali H.A. /23/ i H.V. /28/ jer je provjerama utvrđeno da je Policijska uprava Bijeljina za njima raspisala potragu zbog razbojništva, te su predata službenicima te uprave.

(Srna)

Članak POLICIJA NA NOGAMA: Uhapšeno devet lica se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *