„POKAZAO NAM JE MAJMUNE“ Englezi u potrazi za pivom završili u šeikovoj palati

Piva i te kako ima i toči se. Doduše, ne na stadionima tokom utakmica, nego u navijačkim fan-zonama. Ipak, za ovo zadovoljstvo ljubitelji piva moraju da izdvoje više od 13 evra po pinti (nešto više od pola litra).

Među najveće pivopije spadaju navijači Engleske, koja u ponedjeljak igra prvi meč na Mundijalu, od 14 časova protiv selekcije Irana.

U potrazi za pivom, mnogi navijači selekcije „tri lava“ dali su se u potragu za pivom, a dva navijača Evertona su se čak pohvalila da su u potrazi za pivom završili u palati jednog od katarskih prinčeva i podijelili pivo s njim, prenosi Novosti.

– Bili smo u potrazi pivom, a oni su rekli da ga imaju. Uskočili smo u njegov auto i završili u palati. Pokazao nam je majmune, svoje egzotične ptice… Bilo je ludo – dodao je Aleks Salivan, koji je na „Tviteru“ objavio snimke lavova.

Za pivo su se snašli, ali malo je vjerovatno da ćemo na tribinama stadiona Kalifa ovog popodneva vidjeti sliku koja je bila neizbježna na prethodnim Mundijalama – navijače Engleske odjevene u krstaška odijela.

(Nezavisne novine)

Članak „POKAZAO NAM JE MAJMUNE“ Englezi u potrazi za pivom završili u šeikovoj palati se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *