PIKSI DOLAZI U BANJALUKU: Selektor Srbije gost na manisfestaciji „Dani fudbala Republike Srpske“

Gost Saveza iz Banjaluke biće i delegacija FS Srbije koju će predvoditi prvi čovjek i generalni sekretar Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović, a doći će i Dragan Piksi Stojković, selektor Orlova koji će ih voditi na Mondijalu u Kataru u novembru i decembru ove godine.

U narednih nekoliko dana biće poznato da li će se svetkovina održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci.

– Obavićemo razgovor sa vodećim ljudima Banskog dvora jer je naša želja da u godini kada Fudbalski savez Republike Srpske slavi 30. rođendan organizujemo manifestaciju na visokom i spektakularnom nivou – istakao je Vico Zeljković, predsjednik FSRS.

– Izrazili smo želju da ugostimo selektora Stojkovića i na ovaj način hoćemo da ga ispratimo na Svjetsko prvenstvo i on je potvdrio dolazak na “Dan fudbala Republike Srpske”. Imaćemo još mnogo zvanica iz regiona i želimo da iz Banjaluke pošaljemo lijepu fudbalsku sliku punu ljubavi, a da ovo izdanje Dana fudbala bude na najvišem nivou do sada – dodao je Zeljković, koji je prije posjete FSS bio gost na beogradskom vječitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana zajedno sa Zoranom Lakovićem, predstavnikom UEFA zaduženim za nacionalne asocijacije. Sutra će se s početkom u 13 časova u Fudbalskom savezu Republike Srpske održati prvi sastanak na kojem će se dogovarati način organizacije “Dana fudbala”, saopšteno je iz FSRS

Članak PIKSI DOLAZI U BANJALUKU: Selektor Srbije gost na manisfestaciji „Dani fudbala Republike Srpske“ se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *