OŽIVJELA STARTI BIZNIS: Marija Šerifović kupuje lokale po Beogradu

Naime, Verica je morala da zatvori radnju u Beogradu i preseli je u Kragujevac, a kćerka sada želi da joj obezbijedi nove lokale i ponovo pokrene posao s kolačima.

Šerifovićka majci pomaže da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima – priča izvor blizak poznatoj majci i kćerki.

Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira na dvije lokacije da kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra, zajedno sa opremom koja se kupuje za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno, preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala.

– Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – rekla je pjevačica da je na neko vrijeme morala da odustane zbog svog privatnog biznisa, te istakla da se nada da će ponovo biti preduzetnica kad se steknu uslovi za to.

– Možda na proleće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Verovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam –  zaključila je Šerifovićeva.

Verica i Marija nisu se javljale na telefon kako bi potvrdile informacije.

Mušterije su bile oduševljene Veričinim poslastičarskim umijećem, a neki su tvrdili da ni Mara ne zaostaje za majkom.

– Verica kaže da vole da eksperimentišu sa slatkišima, ali ipak najlepše su im večeri uz kiflice sa džemom od kajsije. Kaže da je i Mara odlična kao poslastičar i da se nada da će, kao što je krenula s njom da peva, tako nastaviti i s poslastičarnicom. Čula sam da, kada je Mara tu, ori se cela ulica od pesama koje pevaju dok spremaju – ispričala je jednom prilikom za medije jedna od Šerifovićkinih mušterija, prenosi Grand.

 

Članak OŽIVJELA STARTI BIZNIS: Marija Šerifović kupuje lokale po Beogradu se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *