OSAM RACIJA U PRIJEDORU: Oduzet kokain, iz saobraćaja isključeno preko 50 učesnika

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, zajedno sa pripadnicima Jedinice Žandarmerije, su tokom vikenda izvršili operativno taktičku mjeru i radnju racije u 8 ugostiteljskih objekata na području grada Prijedora, Kozarske Dubice i Novog Grada, kom prilikom je u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu kod lica N.K. iz Novog Grada pronađena i oduzeta praškasta materija bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Tokom izvođena operativno taktičke mjere i radnje sankcionisano je 5 lica za prekršaj posluživanja alkohola maloljetnim licima.

Preduzimanjem aktivnosti na kontroli i regulisanju saobraćaja tokom vikenda sankcionisano je 68 učesnika u saobraćaju, a 51 vozač je isključen zbog vožnje pod uticajem alkohola. Lišenjem slobode zadržano je 7 vozača zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini preko 1,5 g/kg, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Prijedor.

Daljim aktivnostima u saobraćaju kontrolisan je A.S. iz Novog Grada koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke „Seat“ koji je višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja koji po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 4 500,00 KM.

Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv A.S. nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Tokom daljih aktivnosti kod lica DŽ.H. iz Velike Kladuše, pronađena je i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv lica S.B. iz Novog Grada i DŽ.H. iz Velike Kladuše biće podneseni izvještaji za krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“, navodi se u saopštenju.

Članak OSAM RACIJA U PRIJEDORU: Oduzet kokain, iz saobraćaja isključeno preko 50 učesnika se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *