ODUZETA MARIHUANA OD SUMNJIVIH LICA: Prekršajni nalozi za Dobojliju i Banjalučanina

Ova lica uhapšena su juče po prijavi da se dva sumnjiva lica nalaze u vozilu na parkingu u Ulici Majke Jugovića, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U vozili je pronađena i oduzeta određena količina marihuane. Lice A.T. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo droge i utvrđeno je prisustvo kokaina i amfetamina, dok je lice M.K. odbilo da se podvrgne ispitivanju.

Kod uhapšenih je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela. Ovim licima su uručeni prekršajni nalozi.

Policija je i u subotu, 5. februara, prilikom obavljanja redovnih zadataka pronašla marihuanu kod lica S.B. iz Banjaluke, koje je potom uhapšeno i uručen mu je prekršajni nalog.

Policijskoj upravi Banjaluka u petak, 4. februara, oko 21.35 časova prijavljeno je razbojništvo koje je izvršio maskirani i naoružani muškarac nad radnicom sportske kladionice, a pričinjena je materijalna šteta od oko 800 KM.

(SRNA)

Članak ODUZETA MARIHUANA OD SUMNJIVIH LICA: Prekršajni nalozi za Dobojliju i Banjalučanina se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *