ODBIO TEST NA OPOJNE DROGE: Banjalučanin uhapšen jer je sa 100 KM htio da podmiti policiju

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Banjaluka, danas je nad njim izvršena kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio krivično djelo davanje mita.

– Naime, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka juče u 22.35 časova u Banjaluci u ulici Petra Velikog, policija je zasutavila i kontrolisala džip koje se nekontrolisano kretalo po kolovozu. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da vozilom upravljalo A.D., koji je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu, te policijskim službenicima ponudio novčanicu od 100 KM, kako bi odustali od vršenja službene radnje. A.D. je uhapšen, a novčanica je uz potvrdu oduzeta i o navedenom je obaviješten dežurni sudija Okružnog suda u Banjaluci – navode iz policije.

Dodaje se je njemu uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

– O svemu je obavješten tužilac Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu davanje mita, te da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv A.D dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u redovnoj proceduri, navodi se u policijskom saopštenju.

(Nezavisne novine)

Članak ODBIO TEST NA OPOJNE DROGE: Banjalučanin uhapšen jer je sa 100 KM htio da podmiti policiju se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *