NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Kontroverzna događanja iz Australije su ostavila gorak ukus u ustima našeg asa

– Moje prve reakcije su, naravno, bile – ushićenje i radost! Stvarno želim da igram tenis na najvećim turnirima na svijetu, u koje se jasno svrstava Australijen Open, gde sam zibelježio svoje najbolje rezultata od svih grend Slemova – započeo je razgovor za Kurir Đoković pa nastavio:

– Ono što se desilo u januaru ove godine je ostavilo gorak ukus u ustima nakon odlaska, odnosno deportacije iz Australije. Sa druge strane, nisam nikada imao sumnju da želim da se tamo vratim i radim ono što najbolje znam i da ljudi koji prate sport i tenis mogu da uživaju u mojim igrama i nastupima najboljih tenisera na svetu. U skladu sa ovim stavom ja sam se osjećao veoma srećno i zadovoljno.

Đoković je potom podelio i kakav je bio trenutak u kome je dočekao ove radosne vijesti.

– Nisam bio u prilici da slavim ili na neki drugi način obilježim prijem ove vijesti, jer se nalazim usred turnira, i ona je doprla do mene praktično na dan meča – prenosi okolnosti u kojima se ovo odigralo Đoković, i zaključuje:

– Sve u svemu – predivne vijesti, drago mi je zbog njih, nadam se da će iste vesti doći i iz Amerike, jer i dalje ne mogu da uđem u tu zemlju i takmičim se na velikom broju važnih turnira. Voleo bih da se promijeni ta situacija – i da budemo „na starom“!“

 

Članak NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Kontroverzna događanja iz Australije su ostavila gorak ukus u ustima našeg asa se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *