NATAŠA BEKVALAC POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽENAMA: Moj život je sve, samo ne savršen…

U objavi na Instagramu na kojoj pozira s mlađom kćerkom Katjom priznala je da ovo nije život o kojem je maštala te nije ništa bolja od žena koje prate njen rad.

– Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, djevojke, djevojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvijek sam to željela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savjete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umijem da dam savjet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen, napisala je i dodala koliko tuge ima u njenom životu koja nije vidljiva na slikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Imam je u galonima i čuvam je za neke pjesme i rijetke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat. Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju djecu, istakla je i i ohrabrila sve žene da obezbjede sebi život i samostalnost.

Nataša važi za jednu od najljepših žena na domaćoj sceni i izuzetno dobar vokal. U fokus javnosti je često dolazila zbog svojih razvoda i neuspjelih ljubavi, a majke je dvije kćerke, Hane i Katje, prenosi Azra.ba.

Članak NATAŠA BEKVALAC POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽENAMA: Moj život je sve, samo ne savršen… se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *