NAJVEĆA CIFRA IZNOSI 59.000 EVRA: Ovi balkanski muzičari su u 2022. najviše zaradili od Jutjuba

 

Severina je prva na listi, jer joj je pjesma „Fališ mi“, koju je snimila s bugarski muzičarem Azisom, donijela čak 59.000 era, navodi Kurir.

– Kada mi je producent Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali veliki za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Otkada pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… – kazala je Severina ranije.

Milica Pavlović je u aprilu objavila pjesmu „Provereno“ i zaradila 45.000 eura. Inače, Ana Nikolić je optužila Milicu da joj je ukrala ovu pjesmu te su mjesecima vodile medijski rat. Nema sumnje da je i ova svađa doprinijela popularnosti singla.

– Kada nam se u studiju ponudi pjesma, dođemo, otpjevamo i vidimo da li nam leži pjesma, kakva je melodija,pa odneseš kući, preslušaš i onda, ako odlučiš, snimiš tu pjesmu. Kada su počeli da mi pristižu snimci Ane Nikolić, ja sam prvo mislila da ona nema veze sa cijelom ovom pričom. Dobro, reko hajde… Ana je otpjevala ovu pjesmu, ali žena nije uzela ovu pjesmu – rekla je Milica.

Relja Popović i David Ljubenović Devito su pjesmom „Omađijala“ zaradili 38.000 eura i zauzeli treće mjesto na listi najplaćenijih. Istu cifru zaradio je Mihajlo Veruović Vojaž pjesmom „Tango“.

Ovo nije jedina pjesma od koje je Vojaž zaradio, a ni Milica Pavlović. On je s Igorom Panićem Nuccijem snimio duet „Gad“, od kojeg je zaradio nešto manje od 18.000 eura. Milica ima duet „Šećer“ sa Stjepanom Jelicom Albinom, koji ima gotovo identičan broj pregleda kao „Gad“.

Miloš Stojković, poznatiji kao Henny je od singla „Martini“ zaradio 37.000 eura, na listi su i Seksi (32.000 evra), Zera (31.000 evra), Senidah s pjesmom „Behute“ (31.000 evra) te Sanja Vučić, koja je zbog hita „Omađijan“ postala bogatija za 24.000 evra.

Članak NAJVEĆA CIFRA IZNOSI 59.000 EVRA: Ovi balkanski muzičari su u 2022. najviše zaradili od Jutjuba se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *