„MOJA ZADNJICA JE PRIRODNA, KAKVI BRE FILERI“: Karleuša oštro reagovala na tračeve

Odjevna kombinacija je više otkrila nego pokrila, fanovi su bili u transu, a stari snimci s nastupa šeruju se i sada. Nakon snimka od 15 sekundi na kom je okrenuta leđima publici vrckala i plesala, jedan klip je posebno privukao pažnju mnogih i usijao mreže.

Snimak koji je zaradio pregršt i pozitivnih i negativnih komentara, prikazuje Kareušu u zlatnim tangama dok pjeva Severininu numeru. I dok mnogi istuču da izgleda savršeno „isto kao na Instagramu“, pojedni joj zamjeraju stil oblačenja za koji smatraju da je „pretjeran“, a Karleuša je imala oštru poruku za sve oni koji kažu da je njena guza vještačka!

– Dokle više izmišljotine? Moja zadnjica je apsolutno prirodna! Kakvi bre fileri?! Ne bi se povećavala i nestajala s mojom kilažom! Decenijama trpim uvrede i laži na račun mog lica i tijela. Znate postoje brutalne ribe i brutalne guzice i bez operacija! Takođe, da se operacijama bilo šta postiže – Svi bi izgledale kao ja! Pa zašto onda ne izgledaju, s sve se naduvale svim i svačim?! Stvar je u dobroj građi, dobroj genetici, zdravoj išrani! Od krša se top riba ne pravi! Ja sam žena od 180 cm, vegeterijanac sam, nemam poroke, rođena sam i umrijeću kao top primjerak moje vrste! Kome smeta – smeta s razlogom i ja to razumijem! Vještačke guzice se jasno vide, kao dan! I svi znaju ko ih ima na javnoj sceni, ja sigurno ne – poručila je Karleuša na svom Instagram storiju.

(Mondo)

Članak „MOJA ZADNJICA JE PRIRODNA, KAKVI BRE FILERI“: Karleuša oštro reagovala na tračeve se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *