MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Jedan znak uploviće u vezu sa prijateljem, a drugi će morati da odloži sve odluke

Kako će se januar odraziti na horoskopske znakove:

Ovan
Jupiter je u vašem znaku do 15- januara, pa iskoristite njegovu naklonost i završite ili uradite sve stvari koje vas koče ili ih se možda plašite. Venera vam je u jedanaestoj kući – očekujte da prijateljstvo preraste u ljubav! Dobre prilike na poslu jer vam Jupiter daje snagu.

Bik
Mjesec pred vama vam poručuje da ne ulazite u svađu sa partnerom jer se može završiti radkidom! Posao ide svojim tokom, ali bitne i dobre promijene po vas možete očekuvati u februaru.

Blizanci
Do 18. januara Merkur je u retro hodu pa se suzdržite od naglih odluka kada je posao u pitanju. Zaista nije vrijeme za velike korake. Slobodni Blizanci do kraja januara upoznaju osobu sa kojom ulaze u lijepu i stabilnu vezu.

Rak
Odličan mjesec koji vam donosi uvećanje zarade, napredak ili dodatni posao. Slobodnima se vraća ljubav iz prošlosti očekujte poziv i konkretnu ponudu. Zauzeti neka ne ulaze u teške misli i rasparave sa partnerom.

Lav
Odličan mjesec za napredak u karijeri ili dobijanje novog posla. Taj dobar odnos planeta pratiće vas do maja. U ljubavi se zatvarate u sebe i to stvara sumlju kod partnera. Ali već od 18. januara vaša energija se znatno popravlja i opet ćete uživati u ljubavi sa partnerom. Slobodnim Lavovima sledi ljubav preko posla, ali ne bilo kakva ljubav već jaka i velika!

Djevica
U poslu ulazite u biznis sa prijateljima ili sa partnerom. U ljubavi, bili slobodni ili zauzeti, ljubav iz prošlosti kuca na vrata i može se desiti potpuno neočekivana reakcija koja, ako ste u vezi dovodi u potanje njen opstanak.

Vaga
Posao ide svojim putem i neće biti izazovnih situacija. U ljubavi vam januar donosi lijepe momente sa partnerom, a ako ste slobodni osoba sa posla vam jasno i precizno bez uvijanja govori svoje emocije!

Škorpija
Retro Mekur vam mrsi konce. Ako ste planirali da završite papirologiju ili želite da odete na put, biće manjih zastoja i ne predvuđenih situacija. Od 20. januara ljubav preko posla, ali i uvećanje finansija!

Strijelac
Retro Mekur vam pravi zavrzlame na poslu, ali samo do 18 januara. Posle toga dolazi lep i perspektivan period za vas. U ljubavi ćete tokom cijelog mjeseca imati fantastične trenutke sa partnerom, a slobodni na putu upoznaju osobu!

Jarac
Zauzeti Jarčevi imaju veći priliv novca, ali preko partnera! Slobodnima se sve dešava preko posla – ili završavaju odnos sa nekim kolegom ili ulaze u novi odnos opet preko posla. Prilike na poslu povljne za vas se dešavaju posle 20. januara.

Vodolija
Ako vam tijelo šalje neke znakove posetite lekara. U ljubavi stvari idu u dva pravca. Slobodni preko posla upoznaju srodnu dušu. Zauzeti prekidaju vezu jer sada napokon uviđaju stvari koje im godinama stoje pred nosem!

Ribe
Uključite sve radare kada je posao u pitanju. Oni koji vas tapšu po ramenu možda i nisu baš iskreni. U ljubavi vam od kraja januara predstoji divan period koji će trajati do maja. Bili slobodni ili u vezi, braku, uživaćete u lijepim aspektima vaše Venere.

Članak MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Jedan znak uploviće u vezu sa prijateljem, a drugi će morati da odloži sve odluke se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *