MISTER BIN JE KRALJ SKANDALA: Varao ženu sa 26 godina mlađom, kćerka se odrekla njegovog prezimena

U svijet glumačke profesije upustio nakon što je na Oksfordu magistrirao elektrotehniku, a brojni izvori navode da je njegov IQ 178.
U njegovom privatnom životu izdvaja se brak sa Sunetrom Sastri koji je trajao od 1990. do 2015. godine i koji je završen na veoma buran način.
Bivši supružnici upoznali su se na Bi-Bi-Si televiziji gdje je Sunetra radila kao šminkerka. Afera koju je čuveni Mister Bin imao sa glumicom Luizom Ford (41) razorila je njihov brak.
Kako je pisao britanski „San“, prva glumčeva supruga izuzetno teško je podnijela izdaju.Razvod je obavljen ekspresno, a kao razlog navedeno je nerazumno ponašanje Atkinsona. Na sve se nadovezala i odluka Rouanove i Sunetrine ćerke Lili da se odrekne očevog i uzme majčino prezime što su mnogi protumačili kao njenu reakciju na preljubu koju je počinio slavni glumac.Sin Benadžamin Atkinson nije preduzeo takav korak, prenosi B92.

Rouan Atkinson ostao je u vezi sa Luizom i nerijetko se mogu vidjeti u Londonu, kako uživaju u šetnji sa ćerkicom Islom koja se rodila 2017. godine.

Članak MISTER BIN JE KRALJ SKANDALA: Varao ženu sa 26 godina mlađom, kćerka se odrekla njegovog prezimena se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *