MIS OPŠTINE LOPARE: Titulu ponijela najljepša (FOTO)

– Nije mi toliko bilo teško pripremiti se za ovo takmičenje pošto sam imala iskustva, takmičila sam se prije dvije godine – rekla je mis opštine Lopare za 2022. godinu.

Maksimovićeva kaže da se raduje pobjedi, da je nije očekivala, ali je srećna zbog toga.

Robert Jovanović, glavni producent direkcije izbora Mis BiH za Mis Svijeta, je saopštio da je izbor za mis opštine Lopare prvi kvalifikacioni izbor u Republici Srpskoj.

– Mi smo večeras izabrali pet djevojaka koje su stekle pravo učešća na završnom kastingu za izbor Mis Republike Srpske za mis BiH ove godine – naveo je Jovanović.

On je izrazio zahvalnost predstavnicima opštine Lopare, koja je pokrovitelj takmičenja održanog u Centru za kulturu.

Želimir Nešković, odbornik u Skupštini opštine Lopare je naglasio da opštinska uprava, zajedno sa načelnikom Radom Savićem, podržava ovakva dešavanja.

– Ovo su lijepi momenti, opština Lopare je 2007. godine je imala pobjednicu izbora za mis BiH Gordanu Tomić, koja je učestvovala na izboru za mis svijeta u Kini – rekao je Nešković.

Titulu prva pratilje izbora za mis opštine Lopare ponijela je Dragana Pantić iz Bijeljine, druga pratilja je Ana Maksimović iz Vlasenice, mis fotogeničnosti je Milica Drakulić iz Vlasenice, a mis šarma je Anđela Vasilić iz Šekovića.

Članak MIS OPŠTINE LOPARE: Titulu ponijela najljepša (FOTO) se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *