MILOŠ BIKOVIĆ ZVIJEZDA NOVE RUSKE SERIJE: Premijera zakazana za 24. februar

Serija je zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva.
Glavni junak ove pripovesti je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.
Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.
U saopšenju za javnost stoji da je reč o opakom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenje „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.
Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.Premijera je zakazana za 24. februar.
(Sputnik)

Članak MILOŠ BIKOVIĆ ZVIJEZDA NOVE RUSKE SERIJE: Premijera zakazana za 24. februar se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *