LEPA BRENA VOZILA 250 NA SAT: Pjevačica otkrila kakva je za volanom

Brena uvijek bira luksuzne automobile i kaže da je veoma stabilan vozač.

– Ovde kod nas na Balkanu uvijek moraš da muškarcima daš prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač,vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad.. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 kilometara na čas. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća – kaže Brena i dodaje:

– Provela sam 10 godina u autobusu, tu sam spavala, jela pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više krenuli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim autombilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom.

Lepa Brena je otkrila da je vozila gliser, jahtu ali i avion, ali i da je kapetan njenog prvog broda imao poseban zahtjev od nje.

– Probala sam da vozim veliki gliser, mali. Vozila sam jahtu, pa čak i mali avion kada sam snimala film „Hajde da se volimo 2“. Ne treba baš sve znati, ali pametan čovjek sve u životu nauči, sve je stvar prakse, ništa nije teško. Naime, mi kada smo kupili naš prvi čamac, zahtjev od kapetana broda, od našeg skipera je bio da svako od nas zna da vozi, da baci bove, doda pancir, Nisam nikada bila na čamcu da ležim i da reklamiram kupaći kostim, igram i ispijam šampanjac. To su bili naši brodovi i morala sam sve da znam i da pazim, jer imam djecu. Treba biti pažljiv, jer uvijek imaš nekoga ko je popio malo više ili ga je udarila sunčanica, pa treba sve znati – rekla je ona.

– Ja lično mislim da pametan muškarac voli kraj sebe da ima sposebnu ženu za mnogo toga, a ako nije sposobna onda se unajmi neki vozač. Nikad nisam volela atagonizam između muškaraca i žena, ali ako on radi nešto bolje, onda on treba da radi, a ako ja znam, onda meni treba da prepusti. U mojoj kući, ja najbolje pevam – rekla je ona.

Lepa Brena kaže da pjeva 40 godina i da nikada nije željela da priča o cijenama.

– Ja se muzikom bavim 40 godina, neukusno je pričati o cijenama, jer o njima govore oni koji žele da budu u centru pažnje. To je moj posao, srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još uvek Brena nacionale. Priznajem da sada najviše u živam u životu, jer nemam male djece u kući, ne žurim kući. Uživam sa cijelom mojom ekipom i radujem se svakom koncertu i nastupu. Presrećna sam što me zovu na proslave, rođendane i što svojom pjesmom mogu da uveličam njihovu radost. To je za mene najveća nagrada – kaže pjevačica.

Brena ističe da je adrenalinski zavisnik i sportski tip, ali da su je povrede smirile:

– Lomila sam lijevu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti i ne eksperimentišem više.

(Kurir)

Članak LEPA BRENA VOZILA 250 NA SAT: Pjevačica otkrila kakva je za volanom se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *