JOŠ JEDAN SKANDAL BENDA GANS END ROUZES: Tužili firmu koja prodaje oružje

Advokati benda tvrde da firma koja vodi onlajn prodavnicu vara potrošače, navodeći ih na pomisao da posao ima neke veze s grupom.

  • Gans end rouzes, razumljivo, ne žele ni na koji način da budu povezani s tuženim, trgovinom vatrenim oružjem – kaže se u tužbi.

Takođe, tvrdi bend, „taj diler oružjem iznosi političke stavove povezane s propisima i kontrolom vatrenog oružja koji mogu izazvati podjele“.

Gans end Rouzes, osnovan 1984, jedan je od najuspješnijih bendova svih vremena, član Rokenrol Kuće slavnih od 2012. godine. Članovi grupe su Eksl Rouz, Sol „Sleš“ Hadson i Majkl „Daf“ Makejgan.

U tužbi piše da internet trgovinom oružja Teksas Gans end Rouzes upravlja firma Viladž Florist LLC i prodaje vatreno oružje, municiju, optičke nišane, pancirke i slično.

Kompanija je pod spornim nazivom registrovana u Hjustonu 2016. bez ikakvog odobrenja, licence ili saglasnosti benda, navodi se u tužbi.

Advokati benda traže suđenje s porotom, sudsku zabranu korišćenja naziva internet prodavnice i zasad nespecifikovanu odštetu.

(N1)

Članak JOŠ JEDAN SKANDAL BENDA GANS END ROUZES: Tužili firmu koja prodaje oružje se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *