JOKIĆ DOBIJA NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI NBA LIGE: Srbin potpisuje za rekordnu sumu u Denveru

Nikola Jokić se sprema da ispiše nove stranice istorije u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Uskoro bi trebao da potpiše najveći ugovor u istoriji NBA.

Detalje o tome otkrio je njegov menadžer Miško Ražnatović, a američki mediji su otkrili i o kom iznosu se radi. Astronomska suma je u pitanju, a za to vreme se srpski as poigrava sa protivnicima.

– Prema našim očekivanjima ugovor bi trebalo da bude potpisan na leto. On zaslužuje maksimalu –  rekao je Ražnatović gostujući u podkastu kod litvanskog novinara.

Kada je Luka Dončić letos potpisao petogodišnji ugovor vredan 148 miliona dolara napravio je žurku u Sloveniji. Tako nešto Nikola gotovo sigurno neće uraditi.

  • Dončić je organizovao sjajnu žurku kada je potpisao ugovor, tako da to predstavlja za mene poseban izazov. Poznat sam kao neko ko organizuje dobre žurke i učestvuje u društvenom životu igrača. Međutim, znajući Jokića verovatno se ništa neće dogoditi niti će se nešto promeniti. Samo parče papira na koje će staviti potpis – nasmijao se Ražnatović.

Potom je poznati agent izneo kompliment na račun srpskog centra.

  • Nikada nisam uživao gledajući nekog igrača posle Dražena Petrovića kao što uživam gledajući Jokića. Kada sve to sastavimo, mogu da kažem da smo na neki način imali sreće da nađemo jedan drugog kada je Jokić imao 17 godina – zaključio je Ražnatović.

 

(Mondo)

Članak JOKIĆ DOBIJA NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI NBA LIGE: Srbin potpisuje za rekordnu sumu u Denveru se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *