IZABRAN PREDSJEDNIK TENISKOG SAVEZA SRPSKE: Draško Milinović na funkciji

Za predsjednika Skupštine Teniskog saveza Republike Srpske izabran je Aleksandar Milješić, kao i novi Upravni odbor.

Milinović je rekao da je osnovni cilj da se uspjesi nastave i u narednom periodu i najavio da će savez učini sve da logistički pomogne igračima, saopšteno je iz Teniskog saveza Srpske.

– Prethodni period i prethodna godina bili su izazovni i teški, bili smo suočeni sa otkazivanjima turnira, virusom korona, pa su zbog toga svi uspjesi još značajniji – rekao je Milinović.

On je ukazao da su treneri i roditelji tenisera dali veliki doprinos svim dobrim rezultatima, te istakao da Teniski savez nastaviti da im pruža logistiku.

– Vjerujem da ćemo u ovoj godini imati još bolje rezultate fokusirane na seniorsku priču. Do sada smo pokazali da smo u omladinskim kategorijama neprikosnoveni i sada nam je cilj da napravimo nekoliko kvalitetnih tenisera u najjačoj konkurenciji – rekao je Milinović.

On je najavio rad na infrastrukturnim projektima i u narednom periodu, sa ciljem da se obezbijede bolji uslovi za rad u toku cijele godine.

Nakon Skupštine Teniskog saveza Republike Srpske izabrani su najbolji pojedinci u 2021. godini u kategorijama od 10 do 18 godina.

Za najboljeg seniora izabran je Andrej Nedić iz Teniskog kluba /TK/ Doboj, za najboljeg trenera Denis Spahić, dok je za najbolji klub proglašen TK Doboj.

Posebno priznanje za osvojen Masters u Monte Karlu u konkurenciji do 16 godina dobio je Marko Maksimović, dok su Andrej Nedić i Vladan Tadić dobili nagrade za osvojen prvi ATP bod.

Priznanje za doprinos i afirmaciju Teniskom sportu Republike Srpske dobili su Ministarstvo porodice omladine i sporta Srpske, Kompanija `M:tel` i „AS Tenis end more“.

(SRNA)

Članak IZABRAN PREDSJEDNIK TENISKOG SAVEZA SRPSKE: Draško Milinović na funkciji se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *