HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE DOMAĆICA Dok jedni ne podnose čišćenje, drugi u tome uživaju

Ovan

Predstavnicima ovog znaka najčešće uopšte nije stalo do reda u kući. Oni mogu da naprave generalno spremanje, ali to kod njih neće izazvati iskrenu želju i radost.

Bik
Ovom znaku je veoma važno da u kući sve uvijek bude čisto i spremljeno. Ali ima jedan mali detalj. Osoba rođena u ovom znaku će uvijek prepusti gomilu kućnih poslova ukućanima, a ona će taj rad kontolisati.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka mogu da budu odlične domaćice, kada znaju da je to nekome potrebno. Pospremanje kuće ih ne motiviše pretjerano, ali za voljenu osobu će vrlo lako odraditi kućne poslove.

Rak

Ove žene spremaju kuću brzo i lako. Njima uopšte nije teško da svakog dana odvoje vrijeme za čišćenje. “Ako voliš red, onda radi”. Uvijek se vode tom parolom.

Lav

Predstavnicama ovog znaka, kao i Bikovima je mnogo lakše da ovaj posao prepuste nekom drugom. Ipak, Lavovi se očajnički trude da uspostave red, čak i da skuvaju, ako ih život na to natjera. Istina, nered stvore mnogo brže.

Djevica

Pred vama je savršena domaćica! Predstavnice ovog znaka najviše cijene red i disciplinu. Kod njih uvijek sve ide po planu, a ako nešto krene naopako, raspoloženje Djevice se istog trena pokvari. Ona u kući može da stvori prijatnu atmosferu i red, ali ako neko odmah isprlja nešto u domu, teško njemu!

Vaga

Vage su dobre domaćice koje stignu i da pospreme kuću i da idu na posao. Imaju sposobnost da stignu uvijek i sve, jer uvijek računaju na sebe, a ne na druge.

Škorpija

Ako žena počne generalno spremanje, onda lako može doći i do renoviranja kuće Ili do promjene rasporeda namještaja. Predstavnice ovog znaka su prave revolucionarke u sferi domaćinstva.

Strijelac

Žene Strijelčevi uživaju u stvaralačkom neredu. Ne samo što ne vole spremanje, već namjerno ignorišu potpunu čistoću. Za njih je pravo mjesto da se stvari ostave tamo gdje se njima ovog časa prohte.

Jarac

Predstavnice ovog znaka uvek biraju jedan dan u nedjelji koji posvete spremanju. Ne generalnom, ali zaista kvalitetnom! To im omogućava da su uvijek u čistom i prijatnom ambijentu.

Vodolija

Predstavnice ovog znaka ne podnose nered. Nered ih iritira. Jedino je nevolja u tome, što je za Vodolije red samo ono što su one počistile. Pomoć je dobrodošla, ali ih ne zadovoljava pretjerano! Uostalom, ako se sve radi po naređenju Vodolije, onda će svi biti zadovoljni.

Ribe

Neka su ovo i umjetničke duše, svejedno red vole više od nereda. Nekoliko puta nedjeljno Ribe su spremne da počiste kuću, vodeći računa da sve bude na svom mjestu, čak ne zaboravljajući ni na ukusnu večeru za cijelu porodicu.

Članak HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE DOMAĆICA Dok jedni ne podnose čišćenje, drugi u tome uživaju se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *