HAOS U PETROVU: Nasilnici presreli policiju, pa izvukli i pretukli suvozača

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da se S. S. i A. S. sumnjiče za krivična djela nasilničko ponašane i sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje, a P.P. takođe za sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje“.

– Oni su na regionalnom putu Doboj –Petrovo u mjestu Sočkovac, svojim vozilima blokirali službeno policijsko vozila sa prednje i zadnje strane, te onemogućili dalje kretanje. Nakon toga je S.S. prišao vratima vozača te preko policijskog službenika pokušalo da zada udarac Z.B. koje se nalazilo na mjestu suvozača, a koji je trebalo da bude saslušan u službenim prostorijama Policijske stanice Petrovo – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodala da su u istom momentu A.S. i P.P. otvorili vrata suvozača na istom službenom vozilu i izvukli B.Z. i zadali mu nekoliko udaraca.

– Policajac je zatim izašao iz službenog vozila i svojim tijelom spriječio osumnjičene da nastave sa udarcima, zatim je izdao glasna naređenja da prestanu sa radnjama što su isti i učinili – istakla je Kerkezova.

Povrijeđene B.Z. je službenim vozilom prevezen u prostorije PS Petrovo, a zatim je zbog zadobijenih povreda upućen u Dom zdralja Petrovo odakle je prebačen u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju.

Uhapšeni su uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Srpska info)

Članak HAOS U PETROVU: Nasilnici presreli policiju, pa izvukli i pretukli suvozača se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *