Google najboljom aplikacijom u 2022. godini proglasio AI generator slika

Google se brzo pridružuje Apple-u u prepoznavanju najboljih aplikacija godine. Kompanija je objavila Google Play Best of 2022 nagrade. Najbolja Android aplikacija godine je Dream, AI generator slika. U međuvremenu, pobednik po izboru korisnika je BeReal.

Google

Google podstiče korisnike da preuzimaju aplikacije

Respawn je osvojio najbolje nagrade u igrici. Apex Legends Mobile osvojio je i Google-ovo priznanje kao i izbor korisnika. Todoist je Google-ova omiljena aplikacija za Wear OS pametne satove, dok je Pocket-ov alat za čitanje najbolja aplikacija pogodna za tablete. Najbolji softver za dobrotvorni rad je bila The Stigma App, platforma zajednice koja govori o mentalnom zdravlju.

Značajno je da je Google ove godine značajno proširio kategorije, iako delimično da bi promovisao sopstvene platforme. Sada postoje nagrade za aplikacije prilagođene Chromebook-u, uključujući najbolju aplikaciju i najbolju igru. Very Little Nightmares je Google-ova omiljena Play Pass igra. Kao i kod Apple-a, Google-ova lista na kraju godine se bavi podsticanjem preuzimanja aplikacija.

Izvor: Engadget

The post Google najboljom aplikacijom u 2022. godini proglasio AI generator slika first appeared on PC Press.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *