Elden Ring: Lepote otvorenog sveta

Konačno su izašle prve kritike za Elden Ring, a uoči lansiranja koje je planirano za 25. februar. Kritičari polako objavljuju svoje stavove, a zainteresovani mogu da vide šta ih očekuje u novoj fantaziji, te kako stoji u odnosu na popularne naslove iz žanra, poput Demon’s Souls i Nioh 2.

PCPress.rs Image

Igra Elden Ring je prvi put pomenuta još 2019. godine, a sada konačno stiže nakon čekanja koje je izgledalo kao večnost  – 25. februara izlazi za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One i PC. Pre nekoliko dana se pojavio novi trejler koji traje preko šest minuta.

U pitanju je velika igra, a sudeći prema kritikama i komplikovana. Polygon na primer piše da je Elden Ring prirodan korak napred za developera From Software, a nakon naslova Dark Souls 3. Još se kaže da je veličina sveta fascinantna, pa igrač mora mnogo toga da nauči.

Kritike su mahom pozitivne, mada se ističe da su borbe komplikovane, teške, posebno kada se stigne do glavnih čudovišta. Sudeći prema onima koji su već igrali, tu su brojni alati koji bi okršaje mogli da ublaže, te sloboda kretanja koja omogućava potragu za njima.

Izvor: Kotaku

The post Elden Ring: Lepote otvorenog sveta first appeared on PC Press.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *