DRAMA U ŠIPOVU Nadrogiran automobilom pokušao da nasrne na policajca

Iz Policijske stanice Šipovo, saopštili su navodeći inicijale, da je Vuk osumnjičen da je počinio krivičo djelo Ugrožavanje sigurnosti.

– U srijedu oko 14,00 časova, policijski službenik Policijske stanice Šipovo prilikom vraćanja sa posla kretao se trotarom u ulici Prve šipovačke brigade, opština Šipovo, i tom prilikom primjetio putnički automobil marke „Astra“ kojim je upravljao V.G. kako se kreće istom ulicom iz suprotnog pravca. U momentu kada je osumnjičeni V.G. primjetio policijskog službenika na trotoaru prešao je vozilom u suprotnu traku i uputio se u pravcu policijskog službenika, te prišavši u neposrednu blizinu istog, ponovo naglo skrenuo i nastavio dalje da se kreće istom ulicom – pojasnili su iz policije.

Osumnjičeni V.G. je lišen slobode te je nad istim izvršeno testiranje na prisustvo opojnih droga prilikom čega je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu, a kako nezvanično saznajemo, u pitanju je THC.

Dodaju da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Članak DRAMA U ŠIPOVU Nadrogiran automobilom pokušao da nasrne na policajca se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *