DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA ČEGA SE NAJVIŠE STIDI: Bilo bi me sramota da me zovu „seks simbol“

Tako je bilo i ove godine, pa se tokom intervjua dotakla svojih nasljednika, Marka i Manuele, ali je i otkrila do sada nepoznate detalje o sebi.

Dragana Mirković rekla je da nikada nije upoznala nekog kćerkinog dečka.

– Još nisam. Ona je prilično povučena djevojka. Strašno liči na mene. Ja sam u 21. godini imala prvog dečka. Ona ne voli da izlazi, nije u fazonu sređivanja, izlazaka. Očekujem da se uskoro i to dogodi. Karakterno baš liči na mene, pa vjerujem da će i te stvari da se promjene – rekla je pjevačica.

Govorila je i o svojim odjevnim kombinacijama i stilu, koji neki hvale, a neki kritikuju, pa šokirala odgovorom da joj nikada nije prijalo da neko za nju kaže da je „seks simbol“.

– To sam ja. Nemam stiliste. Oblačim ono što volim i što mislim da mi dobro stoji. Pa nekad i pogriješim, ali ja sam to. Jednom prilikom me je Baja pitao za jednu haljinu čija je, odnosno koji brend. Rekla sam mu da je no nejm. Rekao je da mi fenomenalno stoji, da tako i treba. Nikada nisam željela da pratim trendove, jer onda to ne bih bila ja. Čak ni u mladosti. Za mene bi i tada bilo veliko poniženje da me nazovu „seks simbolom“. Ne kažem da je to loše, već samo da to nisam ja, niti da je to put koji želim da mene obilježi. Ja sam nešto drugo. Zašto je pokojna Marina za mene napisala pjesmu “Dobra devojka”. To je moje obilježje iz tog vremena, a ne „seks simbol“ – rekla je pjevačica.

(Ekspres)

Članak DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA ČEGA SE NAJVIŠE STIDI: Bilo bi me sramota da me zovu „seks simbol“ se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *