ĐOKOVIĆ O DEŠAVANJIMA U AUSTRALIJI: Kolege su me mnogo povrijedile

Đoković je u intervjuu za BBC otkrio još detalja vezanih za boravak u Australiji, deportaciju i reakcije svojih kolega tenisera.

– Definitivno nije bilo prijatno. Ne želim da sjedim ovde i da se žalim na uslove u tom centru jer sam ja ostao sedam dana. Osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je mnogo, mnogo intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovara sa nadređenim. Trajalo je to čitavu noć. Prvo je to postavljeno, pa povučeno, pa onda je opet viza povučena, pa sam bio slobodan četiri dan i trenirao sam. Nisu to bili normalni dani treninga koje sam obično imao pre grend slem takmičenja, helikopter je leteo preko „Rod Lejver“ arene tokom svakog treninga. Kamere su bude svugdje, ispričao je Đoković.

Otkrio je i da su mu veliku bol nanele kolege svojim reakcijama.

– Kolege. To je me je mnogo povredilo, osjetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumio sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open, poručio je Đoković.

(B92)

Članak ĐOKOVIĆ O DEŠAVANJIMA U AUSTRALIJI: Kolege su me mnogo povrijedile se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *