ĐOKOVIĆ „NATJERAO“ AUSTRALIJANCA DA PRIČA SRPSKI! Novak na ovaj način čestitao Božić Srbima!

-Srećan Božić, rekao je spiker u Adelejdu na srpskom.

Njegov gest izmamio je osmijeh na lice Novaka Đokovića koji je odgovorio:

– Hvala puno. Srećan Božić svima koji danas slave. Hvala što ste došli da proslavimo zajedno. Srećan Božić mojim sunarodnicima u Srbiji. Hvala svim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu i pomogli mi da pobijedim.

Nakon toga prokomentarisao je Novak povredu i medicinski tajm-aut.

– Srećom, nije ništa ozbiljno. Da jeste ne bih mogao da nastavim. Pokušao sam da uzmem lijekove. Da smanjim zapaljenje. Vratio sam se i uradio sve da ne dozvolim Medvedevu da mi uzme servis. Kako je vrijeme prolazilo bilo mi je bolje, a nadam se da će sutra biti okej, rekao je Đoković pa dodao da mu je u mislima bila mogućnost da će propustiti Australijan open:

– Ne mogu da kažem da mi nije prošlo kroz glavu da bih mogao da propustim Melburn. Ne možete da kalkulišete na terenu. Svaki meč je jako bitan i svaki je poklon. Pokušavam da dam sve od sebe gdje god da igram.

Novinar je nabrojao sve trenutke u kojima je Đoković imao i spasao brejk lopte.

– Stvarno, ne sećam se toga, ali verujem vam. Ako je to slučaj. Prihvatam. Sa Danilom, nikada nije lako., Morate da mijenjate tempo, servise… Da ga naterate da mu ne bude prijatno, igra mačke i miša je svaki naš meč. Definitivno, na terenu poput ovog, kada lopta samo sklizne teško je igrati protiv njega. Znao sam da pokušava nešto više. Zato sam menjao poziciju. Nekada se to isplati, a nekada ne. Ne postoji pravilo, rekao je Đoković.

Članak ĐOKOVIĆ „NATJERAO“ AUSTRALIJANCA DA PRIČA SRPSKI! Novak na ovaj način čestitao Božić Srbima! se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *