ĐOKOVIĆ I PETROVIĆ ČESTITALI MILINOVIĆU: Dobijanje mandata u Teniskom savezu RS

Novakov otac Srđan je u ime porodice uputio čestitku.

  • I kada si došao na čelo Saveza 2012. godine bio sam tu, a sada na ovaj način želim da pružim punu podršku tebi i napretku tenisa u Srpskoj – navodi se u čestitki.

Predsjednik Teniskog saveza Srbije Mirko Petrović čestitao je Milinoviću u svoje ime i u ime Teniskog saveza Srbije, ističući da će mu biti izuzetna čast da nastave saradnju kako bi zajedno radili na razvoju tenisa u dvjema bratskim zemljama koje povezuju neraskidive veze.

  • Verujem da ćete kroz novi mandat, ne samo proširiti kapacitete našeg sporta, već trasirati put koji će biti stožer budućnosti tenisa na našem prostoru –  naveo je Petrović.

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović na Izbornoj skupštini u Banjaluci jednoglasno je izabran na novi, treći uzastopni mandat od četiri godine.

  • Milinović je na čelo saveza došao 2012. godine, a uprkos svim poteškoćama sa kojima je cijeli svijet bio suočen u prethodnom periodu, Teniski savez Republike Srpske prerastao je u snažnu sportsku instituciju, sa jednim od najmodernijih teniskih centara u regionu – saopšteno je iz ovog saveza.

(SRNA)

Članak ĐOKOVIĆ I PETROVIĆ ČESTITALI MILINOVIĆU: Dobijanje mandata u Teniskom savezu RS se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *