DECENIJAMA UZ SRPSKU REPREZENTACIJU: Ima 81 godinu i bodri „Orlove“ u Kataru

Svoju lojalnost i posvećenost reprezentaciji, pokazao je bezbroj puta, a mnogi kažu da njegovo prisustvo na tribinama donosi sreću.

Navijački tim iz srca Šumadije predvodi Milenko Marjanović, sportski radnik, zaljubljenik u fudbal. Gdej god da je srpska reprezentacija, tu je i on. Tri decenije putuje na sva – evropska i svjetska prvenstva.

  • Pozdravljam sve naše igrače, posebno Filipa Kostića i selektora Dragana Stojkovića, da znaju da ja stižem i da se ne sikiraju – kaže Milenko Marjanović iz Kragujevca.

Vođa ekspedicije
Vođa šumadijske ekspedicije, svoju ljubav prenio je na nasljednike – sinove i unuke.

  • Išli smo u Rusiju 2018. i sad u Katar. Ja sam uzbuđen baš čekamo veoma dugo – dodaje Veljko Marjanović.
  • Nema ništa lepše stvarno i pamtićemo dok smo živi dedu, ovo je lijepo od njega što nas vodi ovako – zadovoljan je unuk Marko Marjanović.

A, deda, će sigurno biti i prava atrakcija na tribinama – u tradicionalnoj srpskoj nošnji.

  •  Da vide šta je stara Srbija, šta biti Šumadinac, šta biti rodoljub i meni je čast i zadovoljstvo da mogu u narodnoj nošnji da odemu taj Katar. Ako je vrućina, ništa meni ne smeta, važno je da ja donesem sreću- ističe Milenko Marjanović iz Kragujevca.

Pred utakmicu sa Brazilom – Marjanovići su optimisti. Uspjeh je kažu što smo u društvu sa najboljima.

  •  Prvo što smo prošli direktno u Katar, pa onda smo iz B divizije prešli u A diviziju. Uopše je ova reprezentacija za tih godinuipo dana, od kada je Dragan selektor, dosta uradila i vratila poverenje – dodaje Milenko Marjanović iz Kragujevca za RTS.

Najvjernijeg navijača Srbije i njegovu porodicu, iz Kragujevca su ispratili prijatelji i pjesma. Razloga za slavlje, uvjeren je, biće i po povratku sa svjetskog prvenstva.

(Nezavisne)

Članak DECENIJAMA UZ SRPSKU REPREZENTACIJU: Ima 81 godinu i bodri „Orlove“ u Kataru se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *