DARA STRAHUJE OD CRNE MAGIJE: Ostavljaju joj misteriozne zamotuljke ispod automobila

Dara Bubamara ovih dana je u centru medijske pažnje zbog sukoba s modnim kreatorom Sašom Vidićem, koji je stao na stranu Jelene Karleuše nakon što su dvije nekadašnje prijateljice prekinule prijateljstvo. Karleuša je blokirala Daru na Instagramu nakon što je u jednom intervjuu zdušno hvalila Cecu Ražnatović, a Bubamara je potvrdila da su stavile tačku na ovo prijateljstvo.

Iako u javnosti djeluje da je opuštena i da na privatnom planu nema nikakvih problema, pjevačica već neko vrijeme navodno živi u strahu od toga da neko hoće da joj naudi, i to pomoću crne magije. Kako se požalila jednoj prijateljici, ona već neko vrijeme ispod svog luksuznog automobila nalazi čudne zamotuljke, koje joj postavlja nepoznata osoba.

– Iako djeluje da je Dara stalno nasmijana, ona je privatno već neko vrijeme u strahu. Već nekoliko puta je ispod svog auta, kod točkova, pronašla čudne bijele zamotuljke. Sigurna je da tu nisu čista posla i da joj neko nešto baje. Dara je vjernica, ali se plaši crne magije. Zna da je mnogima zbog svog uspijeha trn u oku, ali joj nije jasno zbog čega se neko bavi tim stvarima kako bi joj naudio. Sumnja i na neke komšije, kojima smeta njeno parkiranje ispred zgrade, ali se sada baš nameračila da otkrije ko joj to stavlja bijele zamotuljke ispod auta. Kad bude saznala, ta osoba se neće dobro provesti. To je sigurno – ispričao je izvor upućen u cijelu priču za “Kurir”.

Ovo nije prvi put da se pjevačici dešavaju slične stvari, pa je tako, prije nekoliko godina, sličan zamotuljak vidjela i kad je davala intervju za jednu televiziju – “Fuj. Vradžbina neka!”, rekla je svojevremeno pjevačica, šutirajući nogama misteriozni zamotuljak.

Članak DARA STRAHUJE OD CRNE MAGIJE: Ostavljaju joj misteriozne zamotuljke ispod automobila se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *