DARA BUBAMARA IMA JEDNU ŽELJU U 2023. GODINI: „Tako nam prija da budemo zajedno“

– U principu su mi se želje ostvarile. Ja sam ambiciozna, uvijek želim bolje, više, ali generalno sam srećna, ostvarena, sve sam uradila što se tiče karijere, imam sina, tako da želim samo zdravlje – rekla je Dara.

Što se tiče uspejha na polju ljubavi, ona nema vremena za udvarače i želi da što više vremena u narednom periodu provede sa porodicom i prijateljima.

– Za ljubav nešto nemam vremena. Ima udvarača, ali ja nemam vremena. Sad sam rekla svom menadžeru, u januaru ne radim, hoću da se odmorim, da idem sa prijateljima na ručak. Sad radim spot za novu pjesmu koju je inače radio Laća, mnogo je dobra. A onda idem da odmorim, idem u Dubai sa sinom, jer ovo nije normalan tempo kakav ja imam zadnjih 30 godina – istakla je pevačica.

Dara dosta vremena provodi sa bivšim suprugom Milanom, a sada je otkrila da joj ta porodična atmosfera veoma prija i da uživaju zajedno.

– Milan i ja smo u predivnim odnosima, gledamo se kao porodica, poštujemo se i cijenimo, držimo se. Ljudima je to čudno, jer svi kad se razvedu nešto se svađaju, nisu u dobrim odnosima, a mi savršeno funkcionišemo. Meni je on najbolji prijatelj, čujemo se ujutru, popodne, uveče… Sad su u Barseloni, ja sam bila kod njih, kad se vrate idemo zajedno u Dubai, uživamo. Ja sam izbugila tatu, Milan je izgubio roditelje isto prošle godine i prija mi ta porodična harmonija, da smo svi zajedno, nemamo više roditelje, a Kosta ih je baš voljeo, i tako da nam prija da budemo zajedno – rekla je Bubamara u emisiji „Premijera“.

Članak DARA BUBAMARA IMA JEDNU ŽELJU U 2023. GODINI: „Tako nam prija da budemo zajedno“ se pojavljuje prvo na Novosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *